Jamie!!!!!♥♥♥

Gillar verkligen framsidan!

När jag såg att det fanns en graphic novel om Jamie Fraser och Claire Randalls första möte men från Jamies synvinkel så måste jag ju köpa den på en gång. Jag älskar ju första boken i Outlanderserien. Visst känner jag igen ramberättelsen men den är mer berättat utifrån Jamies och hans gudfar Murtaghs synvinklar. Många händelser får sin förklaring. Och bilderna är så bra. Men ser Jamie och Claire verkligen ut sådär? Ja det skulle de kunna göra. Jamie är ju bara 22 år när boken börjar. Men jag har tänkt mig honom större och bredare på något sätt. Det jag har emot bilderna på Claire är att hennes bröst ändrar storlek genom boken. De är helt enorma ibland. Visst ska hon vara ganska bystig och ha en rund rumpa men det verkar som tecknaren Hoang Nguyen tagit fasta på det här med brösten bara. 🙂

Problemet är bara att den tar slut för fort! Och den handlar om tiden som utspelas i den första tredjedelen av boken Främlingen. Jag vill att det ska komma fler graphic novels nu!

 

Man måste inte ha läst Outlanderserien eller ens första boken för att uppskatta The Exile. Det går nog alldeles utmärkt att läsa den ändå. Jag ska ge boken till Mya så får hon bedömma det. 🙂

0 thoughts on “Jamie!!!!!♥♥♥

  1. […] The Exile – Diana Gabaldon & Hoang Nguyen juli 224s  (egen) […]

  2. Cicci skriver:

    Jag har tidigare läst fem av böckerna i serien (tror jag) men det var några år sedan. Nu har jag fått låna dem som ljudböcker av en kompis, så jag skall lyssna igenom serien igen. 🙂 Grafiska romaner är något jag har börjat uppskatta mer och mer och blev jättesugen på att läsa den här. Tack för tipset! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.