Clockwork Prince

IMG_5381[1]

 

Jag tycker att framsidorna på böckerna i The Infernal Devices är så fruktansvärt snygga!

Jag vill inte säga för mycket om den här boken, men jag älskar den här också.

In the magical underworld of Victorian London, Tessa Gray finds her heart drawn more and more to Jem, while her longing for Will, despite his dark moods, continue to unsettle her. But something is changing in Will – the wall he has build around himself is crumbling. Could finding the Magister free Will from his secrets and give Tessa the answers to who she is and what she was born to do? As their search for the truth leads the three friends into peril, Tessa’s heart is increasingly torn, especially when one of their own betrays them…

Läs serien om ni inte gjort det! Den är så bra!

 

0 thoughts on “Clockwork Prince

  1. […] Clockwork Prince – Cassandra Clare 27/4-2/5 498s (egen) ♥ […]

  2. […] Clockwork Prince – Cassandra Clare 27/4-2/5 498s (egen) ♥ […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *