Wicked Bite

Wicked Bite är den andra delen i Night Rebel-serien av Jeaniene Frost.
I centrum står vampyren Ian (kompis till Bones) och Veritas som är en Law Guardian. De två blev ju ett par i förra boken men den slutade på ett ganska abrupt sätt när Ian dog och Veritas gjorde en deal för att han skulle återuppstå.

När boken börjar har Ian nyss fått tillbaka sitt minne. Han vet att han och Veritas är gifta, men att hon lämnat honom. Problemet är bara att ingenannan verkar tro på att de är gifta. Veritas går så långt att hon påstår att han har hallucinerat alltsammans. Men Ian vet att hon ljuger, men han vet inte varför. Hans minne är minst sagt lite vagt.

Till slut får han veta att han varit besatt av demonen Dagon som fortfarande är ute efter honom och Veritas. Veritas och han måste jobba ihop, men hon vägrar fortfarande erkänna sina känslor för honom. Naturligtvis beror det på att hon försöker skydda honom. ian har också fått några underliga förmågor sedan han åeruppstod..

Hela berättelsen är tyvärr ganska tråkig. Den förra var roligare. det är som vanligt en del sexy times men här är de tyvärr inte alls så bra skrivna. vad har hänt? Tydligen ska det komma en till del och jag kommer att läsa den. Jag gillar alla cameos av andra karaktärer från Night Huntress och Night Prince-världen. Speciellt Vlad ♥.

Boken fick tre ganska svaga stjärnor på Goodreads. jag läste den till vår senaste träff med Vampyrbokcirkeln.

One thought on “Wicked Bite

  1. […] Wicked Bite (Night Rebel #2) – Jeaniene Frost (2020) 21-23/5 371s (egen) […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *