Zelda rules!

IMG_0655[1]

Den hämningslösa feministen Zelda har efter konstskoleflum och backpackande i Asien kommit tillbaka till Stockholm. Beväpnad med en skyhög CSN-skuld och brinnande iver att lyckas kastar hon sig in i mediebranschens käftar. Men raketkarriären uteblir och Zelda drunknar istället i oavlönat slavgöra, mindervärdeskomplex och den nya kärleken Cesar, en kvasi-intellektuell skådespelare med rostig kvinnosyn. Den stridbara hjältinnan som skulle krossa patriarkatet tynar bort och ersätts av en darrande duktig flicka. Till slut ställs hon inför den oundvikliga frågan: är det viktigare att vara lyckad än lycklig?

Detta är det tredje albumet om Zelda av Lina Neidestam. Zelda blir bara bättre och bättre! Kolla upp serien om du inte redan har gjort det!

2 thoughts on “Zelda rules!

  1. […] Zelda Vs. Patriarkatet – Lina Neidestam 28/10  132s (bibliotek) […]

  2. […] Zelda Vs Patriarkatet – Lina Neidestam […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *