Getaway rock festival!

Imorgon börjar Getaway Rock Festival här i Gefle. Jag har festivalpass, ska alltså gå både torsdag, fredag och lördag. Det ska bli så jäkla kul. 2008 & 2009 var jag på Rockweekend, men det struntar jag i iår eftersom de inte har så bra band. Rockweekend kör på 80tals hårdrock och Getaway på tyngre 90-tals (och framåt) metal. Det är bara dumt att de kör festivalen samtidigt. Men det finns inget att göra åt det nu. Jag skulle gärna ha sett Sebastian Bach (ex SkidRow).

Men jag kommer att få se Slash! Jag upprepar Slash!  Sen så kommer jag givetvis att kolla på en massa annat som:

 • Megadeth
 • Cavalera Conspiracy
 • Therapy?
 • Grand Magus
 • Jorn
 • Mustasch
 • Devildriver
 • Motörhead
 • Meshuggah
 • The Crown
 • Deathstars
 • Crucified Barbara
 • The Haunted
 • Triptykon
 • Mayhem
 • Cannibal Corpse
 • Vader

Som ni märker så älskar jag hårdrock & metal.

Men att jag går på Getaway innebär ju att jag inte kommer hinna läsa så mycket. Jag får läsa en massa idag för att kompensera. Stackars mig.. 🙂

0 thoughts on “Getaway rock festival!

 1. Hoppas att du får det toppenkul på festivalen! 🙂

  Kram Lotta

 2. Cinnamon skriver:

  Tack snälla Lotta! 🙂

 3. Mya skriver:

  Idag får vi se Slash!!!!! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *