Explosive Eighteen!

I de senaste böckerna har ju Stephanie Plum försökt bestämma sig för vem hon ska välja av Morelli och Ranger. För mig är ju valet självklart: Ranger!

Nu har hon iallafall nyss kommit tillbaka från en resa till Hawaii. Resan hem var en mardröm med förseningar, snarkande män och skrikande barn. Det som skulle ha varit hennes drömsemster slutade i förskräckelse. Man vet inte så mycket om vad som hände. Men Stephanie vill inte prata om Hawaii, Ranger vill inte prata om Hawaii och Morelli vill definitivt inte prata om Hawaii..
Till saken hör att Stephanie är solbränd över hela kroppen utom på vänstra ringfingret..

På flyget hem från Hawaii satt Stephanie bredvid en man som försvann när de gjorde en mellanlandning. Det visar sig att han blev mördad och att han lämnade ett fotografi i hennes väska. Nu vill alla ha fotografiet. Problemet är bara att Stephanie kastade det och när FBIs sketch artists ( snacka om att tappa bort det svenska ordet) så slutar det med att mannen  påbilden ser ut som Tom Cruise. När hon gör ett till försök ser han istället ut som Ashton Kutcher.

Jag skrattade högt flera gånger när jag läste boken.  Lula är helt hysteriskt rolig. Jag ser fram emot nästa bok.  Filmen One For The Money verkar inte komma på bio här i Sverige. På imdb står releasedatumet för de olika länderna här men Sverige finns tyvärr inte bland dem…

0 thoughts on “Explosive Eighteen!

  1. […] Explosive Eighteen – Janet Evanovich 305s januari (egen) Advertisement GA_googleAddAttr("AdOpt", "1"); GA_googleAddAttr("Origin", "other"); GA_googleAddAttr("theme_bg", "000000"); GA_googleAddAttr("theme_border", "959596"); GA_googleAddAttr("theme_text", "B0B0B0"); GA_googleAddAttr("theme_link", "FD5A1E"); GA_googleAddAttr("theme_url", "E4D3A6"); GA_googleAddAttr("LangId", "1"); GA_googleFillSlot("wpcom_sharethrough"); Like this:LikeBe the first to like this post. […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *