Bitten

Elena Michaels är den enda kvinnliga varulven i världen. Hon blev infekterad när hon blev biten av en varulv.   Nu bor hon med sin snygge arkitektpojkvän i Toronto och jobbar som journalist på en tidning. Hon har brutit med sin ”flock” och vill helst inte låtsas om att hon är en varulv. Hennes pojkvän (sambo är ett mer passande ord. Hon är ju 30-år och han är 41)

Men när hennes ”flockledare” ringer och lämnar meddelande på hennes telefonsvarare kan hon inte hålla sig undan längre. Det är någon varulv som dödar människor i närheten av flockens ägor, Stonehaven. Elenas expertis behövs. De misstänker nämligen att varulven är en ”mutt” d.v.s. en varulv som inte tillhör en flock.

Men på Stonehaven finns Clay som Elena inte vill träffa. Man förstår att de har ett problemfyllt förflutet bakom sig. Något har hänt, något som hon inte kan förlåta honom för. Men de kan inte låta bli varandra. Han är helt öppen med att han älskar henne.

Men nu hotas deras flock av andra varulvar som vill ta deras mark och deras liv.

Jag gillart! Det är spännande, roligt och det sprakar rejält mellan Elena och Clay. Elena har skinn på näsan och det gillar jag också. Clay är en riktig snygging i mitt huvud. Att han sen är rejält dryg och gör precis som han vill är en annan sak. Han påminner mig om Jamie på nått sätt.  Så klart är det sex i den här boken också min inte pinsam sex som i Nattens begär.

Som tur är har jag nästa bok i serien, Stolen,  här hemma. Hoppas den är lika bra. 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *