En spök-häx-demon..

Haunted är den femte delen i  Kelley Armstrongs Women of the Otherworldserie. Den här gången är det Eve Levine, Savannahs mamma som är en häxa och en 1/4 demon. Hon är ju död nu och befinner sig i någon sorts andevärld där alla supernaturals samlas efter sin död.Där finns också Christof Nast, Savannahs pappa och Eves stora kärlek. Än har de inte hittat tillbaka till varandra. Eve har det lite tråkigt i andevärlden. Hon sticker ofta iväg och kollar hur det är med Savannah, Paige och Lucas.

Men snart får Eve ett uppdrag av the Fates.  I förra boken blev hon skyldiga dem en tjänst när Lucas och Paige behövde hjälp att komma tillbaka till den riktiga världen utan att Lucas dog.
Eve får som uppdrag att fånga in en demon som kallas Nixen. Det är en kvinnlig demon som trivs med kaos. Hon hjälper folk att få mod att döda människor. Har ni hört talas om Lizzie Borden? Nixen övertog hennes kropp och egnimförde morden. Men Nixen förrråder alltid sina medhjäpare. Hon har fångats in förut av en ängel men lyckades rymma. Den andra som skickades efter henne blev istället hennes partner och den tredje ytterligare en ängel blev tokig på kuppen.
Nu måste Eve fånga in Nixen innan fler mord sker. Men kommer hon lyckas.  Och vad händer när Nixen får upp ögonen för Savannah?

Det här är den sämsta boken hittills i serien. Kanske på grund av att jag inte bryr mig om Eve. Jag tycker inte heller att det är så kul att läsa om den där Nixen. Vilket namn förresten. Sen är det ett väldigt tjatande om Eves Aspicio powers som gör att hon kan se skitbra. Det nämns kanske 20 ggr i boken. Ja vi vet att hon kan se sånt som ingen annan kan se. Sluta tjata!
Näe den här var egentligen i värd att läsas ut. Men nästa bok i serien ska läsas. Då handlar det ju om Elena och Clay igen. 🙂  Jag hoppas verkligen att den är bättre än Haunted.

One thought on “En spök-häx-demon..

  1. […] Haunted – Kelley Armstrong maj 495s (bibliotek) Like this:LikeBe the first to like this post. […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *