Som High Fidelity for teenagers

Allie är sexton år och jobbar extra i skivaffären Bob & Bob´s Records som bara säljer LP-skivor. Allie är en riktig musiknörd som ondgör sig över  hur själlösa alla andra männsikor är som  illegalt laddar ner musik.

Allies mamma och pappa är skilda. Hennes mamma har jobbat med sin avhandling hur länge som helst och hennes pappa har gift om sig med en bimbo. Allie bästa kompis Kit pratar bara om sina egna problem med pojkvännen. Men en kille dyker upp på Allies jobb. Hon kallar för M och han upptar mer och mer av hennes tankar. Men vem är han egentligen?

Allie startar oclså bloggen Vinylprinsessan och fanzinet med samma namn. Det är nu boken börjar likna High Fidelity. Huvudpersonen är en riktig musiknörd. Jag får lust att lyssna på all musik hon nämner och jag gillar ju hårdrock. Me likes this book!

2 thoughts on “Som High Fidelity for teenagers

  1. […] Vinylprinsessan – Yvonne Printz juni284s (bibliotek) Like this:LikeBe the first to like this. […]

  2. […] Vinylprinsessan – Yvonne Printz […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *