Att återvända till 90-talet.

Mats Strandbergs uppföljare till debuten Jaktsäsong heter Bekantas bekanta. Jag har inte läst Jaktsäsong än så jag vet inte om det är en uppföljare eller inte. Jag har den tydligen som pocket någonstans och ska snarast ta reda på det.

Boken handla om:

Daniel en överviktig dragqueen som har otur med kärleken,

Camilla – en f.d fotomodell som åervänt till Sverige efter en tid i USA. Hon är också Daniels bästa kompis. Camilla har en plan som går ut på att hon ska få tillbaka sitt ex Carlo, mannen hon var otrogen mot och som då stälde in bröllopet.  Hon är helt besatt av honom.

Lilly, Daniels lillasyster som kommit till Stockholm för att bli känd. Honfå som hon vill.

Boken är underhållande men jag hatar Lilly från första stund. Hon ljuger, baktalar sin egen bror och hans vän, läcker ”hemlig” information och utnyttjar folk hänsynslöst.   Hon är så genomfalsk! Kanske lite väl överdriven?

Det som däremot är jätteroligt är att varje kapitel är döpt efter nån eurodiscolåt. Och jag känner igen allihop och kan börja sjunga på dem. Otroligt! Jag tycker ju inte ens att de är bra men tydligen har de fastnat för all framtid.

Mats Strandberg har skrivit Jaktsäsong, Bekantas bekanta och Halva liv. Tillsammans med Sara Bergmark Elfgren har han skrivit Cirkeln och Eld.

2 thoughts on “Att återvända till 90-talet.

  1. […] Bekantas bekanta – Mats Strandberg juli 328s (bibliotek) […]

  2. […] Bekantas bekanta – Mats Strandberg […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *