Spöken, varulvar och annat tok

 

Robyn Peltier var en helt vanlig tjej. Men när hennes pojkvän mördades när han försökte hjälpa en kvinna som fått punktering på sin bil så tappar hon tron på allt. Hon flyttar till Los Angeles för att fly alla minnen.  Hon blir Pr-konsult till världens mest kända wannabee Portia Kane. Men när Portia blir ihjälskjuten på en nattklubb och Robyn blir misstänkt för mordet så måste hon fly. Men det går inget vidare för henne. Den polise som frsöker hjälpa henne blir ocks mördad.

Som tur är har hon Hope Adams som bästa vän. Hon och hennes pojkvän ( kan man kalla en karl på över 40 för pojkvän?) på sin sida och de försöker hjälpa henne att hitta mördarna. Det Robyn inte vet är att Hope är en halvdemon och Karl är en varulv.  Ska Hope våga berätta det för henne?

Polisen, med John Findley i spetsen,  söker naturligtvis också efter Robyn. Finn (som han kallas) är också en necromancer ( ”I see dead people”).

Spännande bok som alla de andra. Jag gillar ju att Hope och Karl är med.  Detta är bok nr 9 av 13.  Den avslutande delen Thirteen kom ut i juli.

Här kommer samtliga titlar i serien:

 1. Bitten
 2. Stolen
 3. Dime Store Magic
 4. Industrial Magic
 5. Haunted
 6. Broken
 7. No Humans Involved
 8. Personal Demon
 9. Living With The Dead
 10. Frostbitten
 11. Waking The Witch
 12. Spellbound
 13. Thirteen

Sen har det kommit två novellsamlingar:

 • Men Of The Otherworld
 • Tales Of The Otherworld

0 thoughts on “Spöken, varulvar och annat tok

 1. […] Living With The Dead – Kelley Armstrong augusti 540s (bibliotek) […]

 2. […] Living With The Dead – Kelley Armstrong […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *