Iskallt

 

Elena och Clay befinner sig i Alaska för stt leta upp en mutt ( en varulv som inte tillhör en flock) som de tror mördat och ätit människor. Men det visar sig att han är oskyldig. Däremot är det några ryska varulvar som vill etablera sig i Alaska. Clay vill söka upp sin f.d. flockmedlem Joey och hans pappa Dennis som hoppade av när Malcolm och Jeremy hade sin kamp om vem som skulle bli flockledare. Det visar sig att Dennis blivit brutalt mördad, men Joey är inte till någon hjälp. Vad eller vem försöker han skydda?

Elena blir tillfångatagen av de ryska varulvarna som också är våldtäktsmän. Hennes största rädsla är att bli våldtaen igen efter sin uppväxt i olka fosterhem där fosterbröderna och fosterfäderna utnyttjade henne sexuellt.

Samtidigt är hon oroad för att Jeremy vill att hon ska bli den nya alphan. Vad tycker Clay om det? Vad tycker hon själv? Och i Alaska finns det något större och farligare än varulvar. Något som ser ut som en blandning mellan björn och varg.

Riktigt spännande. Jag vill läsa mer om Elena och Clay.

0 thoughts on “Iskallt

  1. […] Frostbitten – Kelley Armstrong augusti 416s (bibliotek) […]

  2. […] Frostbitten – Kelley Armstrong  […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *