My name is Bond…James Bond

Förra tisdagen var ju jag med pappsen på James Bond på Svea Bio i Söderhamn. Filmen vi såg var naturligtvis Skyfall. Min pappa är ett stort James Bondfan och när jag och bror växte upp så kollade vi på alla filmer om och om igen (så minns jag det iallafall). Men det senaste åren har jag inte precis hållit mig uppdaterad. Jag hade inte sett nån Bondfilm med Daniel Craig i huvudrollen. När är  det fixat alltså.

Vad tyckte jag om filmen? Jo jag tyckte faktiskt att den var riktigt jäkla bra! Daniel Craig är en värdig bond. Spännande och lite mörk var filmen allt. Jag gillar ju troubled heroes..

Sen så är ju själva Bondlåten av Adele helt suverän. Ryser bara jag hör den.

 
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=6kw1UVovByw]

0 thoughts on “My name is Bond…James Bond

  1. Malin skriver:

    Älskar Skyfall (låten) jag med, helt fantastisk!

  2. Carro skriver:

    Ja, Bondlåten var verkligen en hit! 🙂

  3. Åsa skriver:

    Kul! Jag såg också Bondfilmer med pappa förr i tiden men tycker serien har lyft många snäpp sedan Craig tig över. Vad tyckte din pappa?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *