A Faint Cold Fear

20130617-060442.jpg
Sara Linton som jobbar barnläkare och rättsmedicinare i den lilla staden Heartsdale. Hon kallas ut till den lokala colleget där set skett ett självmord. En student har hoppat från en bro. Kroppen är svårt sargad och ger få ledtrådar. Ledningen på colleget vill att fallet ska avslutas fort för att undvika en skandal. Men Sara och hennes exman polischefen Jeffrey Tolliver tycker att det något som inte stämmer med självmordet.
När Sara kom till brottsplatsen var hennes höggravida syster med henne i bilen. Tessa lovade att stanna i bilen men gick ur för att kissa i skogen och någon överföll henne. Nu ligger hon med medvetslös på sjukhuset och har förlorat barnet.

Lena har slutat som polis och jobbar istället som säkerhetsvakt på colleget. Jeffrey tror att hon vet mer än hon visar. När han upptäcker att hon antagligen är ihop med Ethan en ung kille med ett förflutet inom nynazismen och som antagligen misshandlad henne börjar han se på Lena som en misstänkt.

Lena är så trasig och försöker att straffa sig själv. Men jag tycker bättre om henne här. Hon är mer mänsklig även om hon fortfarande beter sig som en tonåring ibland.
Jeffrey är en stor skitstövel. Han behandlar både Sara och Lena som skit ibland. Och svartsjuk är han också. Hallå! Det var ju han som var otrogen!

Hela boken är lite väl otrolig i handlingen. Det känns också som om Tessas del i den slarvas bort. Boken är inte dålig på något sätt utan spännande och välskriven. Jag kommer att klicka hem nästa bok i serien till min Kindle asap.

0 thoughts on “A Faint Cold Fear

  1. […] A Faint Cold Fear – Karin Slaughter 6-13/6  (bibliotek) […]

  2. […] De tidigare heter Blindsighted, Kisscut och A Faint Cold Fear. […]

  3. […] A Faint Cold Fear – Karin Slaughter 6-13/6  (bibliotek) […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *