New Moon

20130929-163705.jpg

Boken börjar med att Bella ska fylla år. Hon är livrädd för att bli äldre än Edward. När hon fyller år ordnar Alice ett kalas för henne hos familjen Cullen, men som alla vet lyckas hon skära sig på omslagspappret och Jasper vill äta upp henne. Edward bestämmer sig för att det inte är bra att Bella och han är ihop så han dumpar henne styggt. Hon blir alldeles förstörd och sörjer. Men hon kommer på att hon kan höra hans röst när hon gör något farligt så hon utsätter sig för diverse farliga situationer.

Jacob blir hennes förtrogne, men hon utnyttjar ju honom bara egentligen. Han är en sådan glad och go kille så hon mår bättre av att vara med honom.

New Moon som grafisk novell fungerar riktigt bra. Bilderna är så fina och jag gillar att nästan alla är svart/vita och ibland innehåller någon färg som Victorias röda hår eller Edwards ögon. Boken slutar ju lite abrupt när Laurent kommmer för att döda Bella och de stora vargarna börjar jaga honom. Bella vet ju inte än vad Jacob är då. Resten kommer väl i New Moon the graphic novel 2.

 

0 thoughts on “New Moon

  1. […] New Moon – Stephanie Meyer  24/9  160s (egen) […]

  2. […] New Moon – Stephanie Meyer […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.