Stjäla the show

stjala-the-show

Filippa Karlssons drömmar har gått i uppfyllelse! Hon har flyttat till London, börjat ett nytt liv och kommit in på världens bästa scenskola. Men det blir allt annat än glamoröst. Filippa lär sig snabbt att livet på scenskolan består av killar som ständigt fiser, tungsinta ryska lärare som vill att eleverna ska slicka väggarna och en hänsynslös rivalitet.

Filippa är ganska naiv. Hon tror hennes klasskompis Anna går att lita på fast hon betett sig som ett arsle förut. Den här boken är lite väl förutsägbar. Men det kanske beror på att jag inte tillhör målgruppen. Eller det beror med största sannolikhet på det.

Annars är boken riktigt bra. Jag kommer absolut att läsa den sista boken i serien Make it stort.

0 thoughts on “Stjäla the show

  1. […] Stjäla the show – Emy Abrahamson 313s 8-10/11 […]

  2. […] Stjäla the show – Emy Abrahamson […]

  3. […] Make It Stort är den tredje och avslutande delen om Filippa Karlsson som gått på scenskolan RoyDram i London. De två tidigare delarna heter Only väg is Upp och Stjäla the Show. […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *