Here Be Monsters

IMG_4446[1]

Desperate to leave London, two years ago Ivy Blacksmith secured her overseas passage by striking a provocative bargain with the domineering pirate Mad Machen. Saved from his bed at the last moment, Ivy fled the city, but Mad Machen vowed to come after her…

Eking out a living in the little town of Fool’s Cove, Ivy never expected that her impetuous offer would continue to haunt her. But the beautiful blacksmith owes Mad Machen the price of a voyage, and the pirate captain is determined to collect.

Det här är en novell där handlingen utspelar sig innan den första Iron Seas boken The Iron Duke.

Boken passar in i serien, Den är lite skruvad. Man får följa historien från både Ivys sida och Mad Machens. Hon är livrädd för honom ocjh tror att han ska våldta henne om hon inte betalar honom. Men  när man läser hans berättelse får man en helt annan sida.
Den är full med steaming hot sexy times. Jag gillar historien. Fast jag förstår inte hur Machen resonerar ibland. Snacka om att fälla krokben på sig själv.

0 thoughts on “Here Be Monsters

  1. […] Here Be Monsters – Meljean Brook  125s 13-16/11 (egen) läst på Kindle […]

  2. […] Here Be Monsters – Meljean Brook  […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *