Annandagen = läskoma

Idag tar vi det bara lugnt här hemma. Jag är fortfarande förkyld men känner mig lite bättre. Febern är bort, än så länge..

IMG_4667[1] Dator, kaffe, julmust, chips och choklad vad mer kan man önska sig? Jo en bok eller två kanske.

IMG_4668[1] En liten gullig katt som sover på min julklappsfilt, och en sambo som sitter och spelar i rummet bredvid.

0 thoughts on “Annandagen = läskoma

 1. Amy skriver:

  Synd att du är sjuk men annars verkar du ha det ganska bra. 😉
  Denna julen har varit ovanligt full med lästid, jag snittar nog en om dagen…. ( jag räknar julen från dagen jag gick på min ledighet till sista december hehe)
  Krya på dig!! 🙂

 2. Amy skriver:

  Förresten du frågade om hjälp med lackande på min blogg……here goes: använd alltid underlack, det skyddar dina naglar mot missfärgning och hjälper till att manikyren håller länge. Det finns hundratals olika men jag rekommenderar någon från Essie eller OPI, lite dyra men dryga och superbra.
  Överlack finns det också hundratals av men den bästa är Seche Vite Dry Fast topcoat. Finns på Kicks och kostar dryga 140kr men också så värt. Den gör manikyren blank och förkortar torktiden avsevärt. Se till bara att skruva på locket ordentligt efter användning eftersom den lätt blir seg och torkar ut annars.
  Hoppas det hjälper en bit på vägen. 🙂 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *