Påbörjad läsning

IMG_4713[1]

Nu ska jag äntligen börja läsa Berövad som jag vann i Fru Bookeds utlottning! Det står på baksidan att den är en psykologisk thriller om följderna av övergrepp. Boken riktar sig till åldrarna 15+.

Hoppas den är lika bra som den verkar. 🙂

Läs mer om Booked här.

0 thoughts on “Påbörjad läsning

  1. Jag läste den för et litet tag sedan och jag gillade den verkligen. Superhemsk handling men samtidigt riktigt bra bok!

  2. Amy skriver:

    Jag är så besviken på Booked. Senaste boken jag fick mail om var ”Vad hände med Bernadette?” Sen dess har jag inte fått ett enda mail, kontaktade kundtjänst och då hade min mail mystiskt försvunnit från deras lista så jag fick råd att bli medlem på nytt. Vilket inte funkar eftersom systemet säger ifrån, enligt den är min mail redan registrerad. :-/
    Tittar man på deras FB sida är jag inte ensam om det……

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *