Slutet på en awesome serie och årets sista bok!

20131229-131251.jpg

Det har knappt gått en månad sedan tragedin i Engelfors gymnasiums gympasal, men de Utvalda får ingen tid att återhämta sig. Snart vänds deras värld upp och ner igen. Frågor besvaras. Hemligheter avslöjas. Lojaliteter prövas. Tiden håller på att rinna ut, och De utvalda kan bara vara säkra på en sak – allt kommer att förändras.

Det här är en riktig tegelsten på 813sidor. Men det gjorde inget alls det tog bara 2 dagar att läsa den. Det känns som jag inte gjorde något annat än att läsa. En värdig avslutning på serien.

Jag vet inte vad jag ska skriva om boken utan att spoila för er som inte läst den än eller inte hunnit läsa Cirkeln och Eld. Nu måste ni läsa dem! Hallå jag skojar inte! Jag älskar böckerna och önskar att det funnits när jag var tonåring. Man fick ju nöja sig med Isfolket då. Isfolket var min stora läsupplevelse i ettan på gymnasiet.  Tänk om det istället varit Cirkel-trilogin..

Läs böckerna nu!!! Jag tittar på dig Mya! Du får luta boken på junior 😉

Boken lästes under Läs-a-lot julen 2013.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *