Slut på ledigheten

Just nu njuter jag av den sista lediga dagen på ett tag. Det har känts som ett långt jullov. Vädret har varit urtråkigt med grådis och regn varje dag. Nu har jag ju inte haft någon större lust att gå ut ändå eftersom jag varit först sjuk och sedan bara snorig resten av lovet. Tur att man kan roa sig inomhus med böcker, tv-serier och filmer! 🙂

Det har blivit mycket läsning under lovet. Läs-a-lot julen 2013 kan ha bidragit till det också. Men jag brukar läsa en massa när jag är ledig. Oftast iallafall. Under ledigheten har jag läst ut de här böckerna:

 • An Abundance of Katherines – John Green
 • Bloody Bones – Laurell K. Hamilton
 • Twice Tempted – Jeaniene Frost
 • Gilla hata horan – Johanna Nilsson
 • Plats – Pija Lindenbaum
 • Berövad – Liz Coley
 • Nyckeln – Mats Strandberg & Sara Bergmark Elfgren
 • One Foot in the Grave – Jeaniene Frost
 • Takedown Twenty – Janet Evanovich
 • The Blushing Bounder – Meljean Brook
 • Wrecked – Meljean Brook

Men den allra bästa boken är nog den jag läser nu, The Invisible Ones av Stef Penney. Det är faktiskt skönt att läsa något inte handlar om vampyrer eller är någon slags romancebok.

För att förbereda mig inför morgondagens jobbstart har jag läst lite till Mattelyftet som jag går. Förra året arbetade vi med Problemlösningsmodulen. På vårterminen blir det Taluppfattning och tals användning.

Nu ska sambon och jag ner på Bishops och käka. Sedan blir det ett avsnitt av världens bästa Sherlock med Benedict Cumberbatch och Martin Freeman.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *