Back in the saddle again

20140121-161441.jpg

Jack Reacher har äntligen tagit sig fram till Virginia för att träffa major Susan Turner som han pratat i telefon med. Reacher gillade hennes röst och sätt så han bestämde sig för att leta upp henne. Hon har ju dessutom hans gamla jobb och använder hans gamla kontor.

Men när Reacher kommer dit får han veta att hon fängslats för att ha tagit emot en muta. Dessutom hamnar han själv i trubbel. Han anklagas för att ha misshandlat en man som fick sådana skador att han senare avled. Dessutom vill en kvinna ha underhåll av honom, för en dotter som nu är snart 15 år. Reacher har inget minne av vare sig misshandeln eller kvinnan, Candice Dayton. Reacher blir också tvångskommenderad in i armén igen.

Ingen av hans två advokater vill tro på honom när han säger att han är oskyldig. Ingen tror på honom och inte får han träffa Susan Turner heller. Det är oacceptabelt tycker Reacher och lyckas rymma med Susan Turner. Nu måste de bara hålla sig undan både FBI, CIA och alla andra bad guys så det kan ta reda på vad fan det är som händer. Reacher måste också ta reda på om han verkligen har en dotter.

Spännande, rolig och välskriven Reacherbok. Inte riktigt lika bra som A Wanted Man men inte långt därifrån. Det är inte lika många bad guys som dör. Men det är en hel del ben, armar, fingrar, näsor som bryts. En hel del sex också, men inte löjlig sådan som det var i The Affair.

 

0 thoughts on “Back in the saddle again

  1. […] Never Go back – Lee Child  19-21/1  413s (egen) […]

  2. […] Never Go back – Lee Child […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *