Bra, men inte lika bra

IMG_4844[1]

Jag gillade verkligen Morans How To Be a Woman. Den var rolig, tänkvärd men ibland generaliserade hon lite väl mycket. Så vad tyckte jag om Moranthology då? Jo jag tyckte om den, men det var vissa krönikor jag inte riktigt kunde ta till mig. De handlade om för engelska saker. Saker som jag helt enkelt inte är insatt i.

Jag älskade hennes texter om Sherlock och speciellt den när hon fick vara med på inspelningen. Fusk! Jag tyckte också om hennes intervju med Keith Richards. Ni blev jag sugen på att läsa hans biografi som jag har någonstans, på svenska..

Älskar hennes texter om Downton Abbey. Så roliga!

Texten om bibliotek var riktigt bra och viktig! Liberaries: Cathedrals of Our Souls. Och texterna om fattigdom.

Moran kan konsten att vara rolig samtidigt som hon pratar om allvarliga och viktiga ämnen. Men hur lyckas hon göra bort sig så många gånger? 😉

0 thoughts on “Bra, men inte lika bra

  1. […] Moranthology _ Caitlin Moran 24-29/1  357s  (egen) […]

  2. […] Moranthology _ Caitlin Moran […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *