En favorit!

20140712-181709-65829362.jpg

Fangirl är en riktigt hypad bok både på booktubes och på olika bokbloggar. Jag har läst Eleanore & Park och älskade den. Så jag beställde hem Fangirl från The Book Depository. Älskar framsidan på boken, och insidorna på bokens pärmar. Tecknade bilder av huvudpersonerna.

Cath och Wren är enäggstvillingar som alltid gjort allt tillsammans. Men vill inte Wren vara en av ”tvillingarna” längre. Hon vill vara sin egen person. Hon vill leva livet, dansa, träffa killar. gå på fester och ha kul. Men det är inte lika lätt för Cath. Hon är blyg och tillbakadragen , har inte så många kompisar förutom Wren och är mest intresserad av fanfiction som hon skriver.

Hela boken är så otroligt bra! Man får följa Cath och hur hon försöker klara sig utan Wren. Hur hon börjar öppna sig för nya erfarenheter. Naturligtvis blir det kärlek, tårar, svek och vänskap också.

Jag tycker om hur man får veta mer och mer om varför Cath är som hon är och vad hon är mest rädd för. Hur är det egentligen med hennes pappa och vart är mamman? Mamman står inte högt i kurs hos mig kan jag ju bara säga.

Men jag älskade hur man fick läsa Caths fanfiction om Simon & Baz. Jag vill ha mer! Det är ju så bra!

Rainbow Rowell har snabbt blivit en ny favoritförfattare. Tur att jag har Attachments och  Landline olästa.

 

Cath skriver fanfiction om Simon Snow (typ som Harry Potter) och hans rumskompis/fiende/ Baz. Men i Caths fanfiction är Simon och Baz förälskade i varandra.

0 thoughts on “En favorit!

  1. […] Fangirl – Rainbow Rowell 25-29/6  459s  (egen) ♥ […]

  2. Lena skriver:

    Det är så många som gillar denna. Lite sugen på att läsa den är jag allt!!

  3. Jag vill väldigt gärna läsa denna snart…. Tyckte också om Eleanor & Park

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *