Saga vol 2

IMG_5870[1]

Äntligen har jag fått läsa Saga vol 2. Jag reserverade den på biblioteket innan jag gick på semester, men fick den först i torsdags fast jag var först i kö. Den som hade den innan lämnade tydligen inte in den i tid. *morrar.

Jag älskar Alana och Marko. Nu får jag veta mer om hur de blev förälskade i varandra. En romancebok var involverad.. Tecknarstilen är helt underbar. Fiona Staples har verkligen förmågan att teckna uttrycksfulla ansikten. Sen är ju en del figurer hel sjuka. Man ska inte vara bryd om man ska läsa den här serien. 😉

Mitt enda klagomål är att boken tog slut för fort. Jag har reserverat Saga vol 3 på biblioteket, men kommer inte tillbaka förrän den 24/9 – om den blir inlämnad i tid…

0 thoughts on “Saga vol 2

  1. […] Saga vol 2 – Brian K. Vaughan & Fiona Staples 30/8  144s (bibliotek) […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *