This Side of the Grave

IMG_5944[1]

Vampyrer börjar att försvinna spårlöst. Ryktet går att det är början på ett krig mellan vampyrer och ghouls. Någon måste stoppa detta. Naturligtvis måste det bli Cat och Bones. Apollyon , som är en ghoul, vill bli av med Cat meninte förrän han fått igång ett krig.

Cat och Bones måste nu söka hjälp av Marie Laveau, som är ghouldrottningen av New Orleans. Men kan man verkligen lita på henne? Cat kommer att bli tvingad att skiljas från Bones för att lura Apollyon. Som tur är har hon Mencheres och Vlad till hjälp. Men Vlad är lite väl rak på ska när han ska hjälpa till.  Det blir ganska våldsamt.

Cat får annat att tänka på när hennes farbror Don visar sig vara allvarligt sjuk och hennes mamma vill ingå i vampyrernas specialstyrka.

Vlad är helt underbar med sina oneliners. Jag skrattade högt flera gånger men även Bones kan vara riktigt rolig. Som när han sa detta: Ask me if I sparkle and I’ll kill you where you stand. Twilightreferens anyone?

Som i de andra böckerna i serien och de andra serierna så är det mycket sex i handlingen. Väldigt mycket utförligt beskrivet sex.. Så anse dig varnad om du är känslig för sådant. 😉

This Side of the Grave är den femte delen i Night Huntress-serien av Jeaniene Frost. Bara två delar kvar nu..

 

2 thoughts on “This Side of the Grave

  1. […] This Side of the Grave – Jeaniene Frost 25-28/9   357s (egen) […]

  2. […] This Side of the Grave – Jeaniene Frost  […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *