Inget köpstopp, mer ett köp(fart)hinder..

Jag har samlat på mig en otroligt stor TBR-hög. Eller hög är helt fel ord. Jag har en hel bokhylla, en hel stor bokhylla fylld med olästa böcker. Egentligen är det väl inget fel med det, men jag vill ju läsa böckerna jag läser. Det var ju därför jag köpte dem en gång i tiden..

Men nu har jag fått en idé! Jag kollade på Read Susie Read och hon har satt en utmaning till sig själv att läsa 5 böcker innan hon får köpa någon ny. Eftersom jag har så sjukt många olästa böcker så tänkte jag ha ett lite högre antal böcker. Mitt mål är att läsa 7 egna böcker innan jag får köpa en ny.  Jag vet redan nu att det finns en bok som jag vill ha inom en kort framtid. Så det är bara att läsa på! Blue Lily, Lily Blue, du kommer att bli beställd, bara jag läst 7 böcker från min TBR.

Här är min lista på olästa böcker. Det är 256 olästa böcker. Säkert är det fler. Jag kanske har glömt någon. Jag kanske måste ändra mitt mål till att läsa 10 egna böcker innan jag köper en ny.. Vi får se.

2 thoughts on “Inget köpstopp, mer ett köp(fart)hinder..

  1. Monika skriver:

    De senaste två åren har jag försökt att lova mig själv att inte köpa fler böcker än vad jag läser, alltså bara 1:1 förhållande. Det har gått riktigt, riktigt uselt… När det gäller böcker verkar jag ha en icke-existerande karaktär.

  2. Cinnamon skriver:

    Jag har tydligen inte heller någon karaktär alls när det gäller böcker…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.