Saga vol 3

IMG_5956[1]

Den tredje delen i serien. Jag älskar verkligen alla karaktärer i serien. Kanske inte Prince Robot men alla de andra. Allt är så fint tecknat och historien är så bra. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om handlingen för att inte spoila den. Böckerna är ju riktigt korta så det är nog bäst att jag inte säger någonting.

Men jag tycket inte att den tredje delen var lika bra som ettan och tvåan. Den var inte dålig på något sätt, men inte lika bra. Ettan fick 5 stjärnor och tvåan 4,5 medan den här får 4.

Jag kommer absolut att fortsätta med serien.

2 thoughts on “Saga vol 3

  1. […] Saga vol. 3 – Brian K Vaughan & Fiona Staples 3/10   144s (bibliotek) […]

  2. […] Saga vol. 3 – Brian K Vaughan & Fiona Staples […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *