Read-a-thon?

Imorgon startar Dewey’s 24 hour Read-a-thon. Det hela går ut på att man ska läsa så mycket som möjligt under 24 timmar. Sen är det extra roligt att Read-a-thonet startar samtidigt för alla över hela världen oavsett vilken tidszon man tillhör.

Läs mer om Dewey’s 24 hour Read-a-thon här. Vad jag förstår så startar det kl 14.00 om en bor i Sverige. Läs här för starttiderna.

Men vilka böcker tänker jag läsa då?

Eftersom jag läser Den hemliga historien och Shatter Me så tänkte jag försöka läsa ut dem. Sedan fortsätter jag nog med Destroy Me och Unravel Me. Men jag vet inte hur mycket som kommer att bli läst. Kanske ska vi åka till Uppsala på Uppsala Choklad och kaffefestival.

2 thoughts on “Read-a-thon?

  1. Maddes bokblogg skriver:

    Skulle nog inte orka delta i något sådant. Känns så stressande, däremot är det kul att följa bokbloggare på nätet som deltar och se vad de läser!

    • Cinnamon skriver:

      Man behöver ju inte läsa i 24 timmar. Bara läsa mer än vad man brukar läsa en vanlig dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *