I Heart You, You Haunt Me

I Heart You, You Haunt Me

Jag läste denna under Cramathon. En av utmaningarna var att en skulle läsa en versbok. Eftersom jag inte ägde någon sådan bok och jag inte orkade gå ner på biblioteket så köpte jag I heart you, you haunt me  till min Kindle.

Avas pojkvän Jackson var den hon trodde hon skulle tillbringa resten av sitt liv med. Men nu är han död och det är hennes fel..

Efter begravningen börjar hon känna av Jacksons närvaro. Han har återvänt till henne som ett spöke. Ava har isolerat sig från sina vänner och vill helst bara vara hemma. Det är ju där Jackson dyker upp. Ska hon någonsin orka gå vidare med sitt liv.

Det är en lättläst bok som är riktigt hjärtskärande att läsa. Jag gillar Lisa Schroeders sätt att skriva. Jag kommer nog läsa mer av henne.

0 thoughts on “I Heart You, You Haunt Me

  1. Jag har läst The day before och den var riktigt bra. Blir lite skeptiskt till de övernaturliga inslagen i I heart you, you haunt me, men kul att den var bra. Kanske ska läsa ändå.

  2. […] I Heart You, You Haunt Me – Lisa Schroeder  24/12  244s (Kindle) […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *