Man vet vad man får

IMG_6263[1]

När jag läser en Jack Reacherbok vet jag vad jag får. En underhållande bok med en godhjärtat hårding med humor. Visst har kvalitén på böckerna i serien varierat, men de allra flesta är riktigt bra.

Personal börjar med att Reacher hittar en annons i en armétidning där hans namn står och att han ska kontakta en viss general. Armén behöver hans hjälp. Någon har skjutit mot Frankrikes president. Ett skott som är avfyrat från ett otroligt långt avstånd. Det finns bara 3-4 män i världen som skulle kunna klara det skottet. En av dem är mannen som Reacher burade in för mord för 16 år sedan. Nu är han på fri fot igen och Reacher är den enda som kan hitta honom.

Reacher blir tvungen att resa till Paris och sedan till London. Det är mycket spännande och och fartfyllt. Det är mycket blod, hjärnsubstans, utslagna tänder och annat otäckt. Inget för den kräsmagade alltså.

Riktigt spännande bok om än lite väl överdriven på sina ställen. Speciellt i slutet av boken.

Författare är Lee Child och Personal är hans 19:e bok i serien. Här finns hans andra böcker i serien, även vad de heter på svenska.

0 thoughts on “Man vet vad man får

  1. […] Personal – Jack Reacher  27-28/12  392s (egen) […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *