Saga vol 4

Saga 4

Äntligen! Som jag väntat! Men plötsligt hände det. Plötsligt fick jag ett sms från biblioteket att boken som jag haft som inköpsförlag fanns att hämta. Direkt efter jobbet blev den hämtad och läst!

Hazel och hennes föräldrar håller sig gömda men försöker ändå ha ett liv. Hennes pappa tar hand om Hazel som nu är ca 2 år, medan hennes mamma jobbar inom the Circut. Hon är någon slags teaterartist. Men föräldrarna kommer längre och längre från varandra. Speciellt när hennes mamma blir mer och mer indragen i showbiz och hennes pappa inte känner sig uppskattad. Snart är katastrofen där..

Riktigt bra fortsättning på serien. Jag vill bara ha mer! Men nu kommer jag ju få vänta aplänge. Buhu! Jag måste ta och köpa böckerna.

Författare är Brian K Vaughan och tecknare är Fiona Staples.

0 thoughts on “Saga vol 4

  1. […] Saga vol 4 – Brian K Vaughan & Fiona Staples  23/2 144s (bibliotek) […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *