Fiskar ändrar riktning i kallt vatten

IMG_1214[1]

Den 4 januari 1998 får en elvaårig pojke veta att hans föräldrar tänker skiljas och ber desperat om hjälp från ovan. Den 5 januari 1998 drar den värsta isstorm som Quebec någonsin upplevt in över landet. I naturkatastrofens spår formas nya vänskapsband, och solidaritet och medmänsklighet spirar.

Alla grannarna i området där pojken (som vi aldrig får veta namnet på) kommer varandra närmare. Till exempel så får pojkens vän Alex veta nya saker om sin pappa Alexis. Alexis blir kompis med det grannparet som alla tror är bröder. ”Bröderna” vågar komma ut och pojkens föräldrar kanske upptäcker något ny-gammalt hos varandra..

En mysig och lättläst bok. Mycket romantik som borde kännas löjlig men som inte gör det. Välskrivet helt enkelt. Sekwa har lyckats igen.

Författare är Pierre Szalowski och det är hans första bok.

Jag läste boken under den första omgångenav #läsitsnow .

0 thoughts on “Fiskar ändrar riktning i kallt vatten

  1. […] Fiskar ändrar riktning i kallt vatten –  Pierre Salowsky 25/12 262s(egen) ♥ […]

  2. […] Fiskar ändrar riktning i kallt vatten –  Pierre Salowsky […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *