Levana’s story

IMG_1221[1]

Levana är ju ondingen i The Lunar Chronicles och i denna bok får vi veta mer om henne. Boken fick mig att ha en större förståelse för henne, men jag hatar henne lika mycket ändå!

Boken handlar om Levana som är prinsessa på Luna (månen). Men det är inte hon som ska ärva tronen utan hennes äldre syster Channary.
Alla på Luna använder sig av magi för att göra sig extra snygga. Men Levana gör det för hon måste. Det hände nämligen något när hon var liten..
Ingen har fått se hennes riktiga jag. Men nu är hon förälskad i en av vakterna och det leder bara till en massa tråkigheter och lidande för alla som är inblandade på något sätt.

Ja, Levana har blivit illa behandlad av sin familj, ingen tycker om henne, men det ursäktar ändå inte hennes beteende. Hon tar verkligen Ensam ung kvinna säker (filmen) ett steg längre.

Jag gav boken  stjärnor på Goodreads för den är så välskriven och en får veta så mycket mer om bakgrunden till det som hänt innan Cinder, Scarlet och Cress utspelar sig. Om du läst de andra böckerna i serien så tycker jag att du kan läsa Fairest. Läs den innan du läser Winter. Vissa tycker att man kan hoppa över boken, men jag tyckte att den absolut är läsvärd! Mer kan jag inte säga utan att spoila de andra böckerna för er.

 

0 thoughts on “Levana’s story

  1. […] Fairest ( The Lunar Chronicles 3,5) – Marissa Mayer 26/12 222s (egen) ♥ […]

  2. Sandra skriver:

    Jag tycker den var läsvärd och ett bra tillägg till storyn, gör Levana lite mindre främmande, på gott och ont 🙂

  3. […] Fairest ( The Lunar Chronicles 3,5) – Marissa Mayer […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *