Läs-a-lot sommar 2016 dag 3

oie_floaties

Det slutade naturligtvis med att jag läste ut Identical innan jag somnade. Det blev 381 sidor.

Sedan har jag läst City of Heavenly Fire ute på balkongen mellan regnskurarna. Vi åkte också iväg till Coop och handlade och sedan var vi til Gasklockorna för att hämta våra festivalarmband. Gefle Metal Festival börjar ju imorgon!

Väl hemma blev det tilllagning av middagen; lax i ugn med grädde och västerbottenost. Jag gjorde också en broccoligratäng. Mums!

Så var det dags att gå till Gasklockorna igen eftersom festivalområdet öppnade och en kunde gå dit för att umgås med andra festivalbesökare, kolla in området och dricka en öl/cider/vin/dricka. Naturligtvis var Gefle hårdrocksjlubb där och man kunde delta i några tävlingar. Inget jag ville vinna dock. Efter drygt två timmar gick vi hem igen och planerade inför morgondagen. Många bara band ska ses!

Jag hann också läsa mer ur City of Heavenly…

Sidor lästa idag: 381 + 160 =  541

Sidor lästa under Läs-a-loten: 1193

Böcker utlästa: 2 (The Kraken King & Identical)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *