100 hemskaste

img_36891

Jag letade efter en här boken i flera bokhandlar (boklådor) men hittade den inte. Visst kunde jag ha beställt hem den från någon nätbokhandel, men det gjorde jag inte. Sen hade jag sån tur att jag vann ett signerat ett på Bokboxen!

Jag har följt Helena Dahlgren sedan hon var en av Bokhororna. Självklart läser jag hennes blogg Dark Places.

100 hemskaste är en helt underbar samling med skräcktips.Det är filmer, tv-serier och böcker. Allt berättas på ett personligt sätt av Helena Dahlgren som väver in sina egna minnen och känslor. Eftersom vi är i ungefär samma ålder så känner jag igen mig hennes minnen av böcker och tv-serier. Sedan är det en hel hög med böcker som jag läst för att hon tipsat om dem på Bokhora eller på Dark Places. Jag har också fått en massa tips på grejer jag har missat.

100 hemskaste är en bok som jag kommer att återvända till, bläddra i och läsa delar av eller hela boken igen. Nu ska jag få sambon att läsa den!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *