Mios blues

img_36951

Var är Mio?

Vad hände egentligen på Mios dagis den där sista dagen? Mot sin vilja har Martin Benner dragits in i jakten på den försvunne fyraåringen. Så länge barnet är borta, kommer inte den hänsynslösa maffiaorganisationen att lämna honom i fred. Desperat följer Martin upp de få spår som finns.

Men Mios försvinnande är inte Martins enda problem. Han måste också bringa klarhet i vem som försöker sätta dit honom för mord som han inte begått. Han blir allt mer paranoid för var dag som går. Vem kan följa honom så nära utan att själv bli synlig?

Jakten på sanningen ställer honom inför ett ohyggligt dilemma: Kan han rädda både Mio och sig själv? Eller krävs ytterligare offer för att Martin Benner ska få ro?

I den här boken får vi veta mer om Martin Benner egen historia, om hans tid som polis i Texas och varför han slutade. Det som hände då har stora konskevenser för det som händer just nu.

Som läsare förstår en bra mycket mer än Martin hur allt hänger ihop. I allafall gjorde  jag det. Men historien är lite väl otrolig. Men det gör inte så mycket. Det är som vilken actionsfilm som helst.

Jag lyssnade på boken via Storytel och gav den en svag trea i betyg. Lotus Blues var bättre.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *