En riktig skitbok!

img_37191

Lila Emerson är professionell hemvakt. Hon har inte ens ett eget hem utan bor hos väninnan Julie mellan uppdragen. men en dag är hon på fel plats vid fel tillfälle. En sen kväll blir hon vittne till ett kallblodigt mord i lägenheten mittemot. En kvinna misshandlas och kastas sedan ut genom fönstret mot sin död. Lila ringer naturligtvis till polisen och får ge vittnesmål till dem.
När hon besöker polisstationen dagen därpå träffar hon brodern till den misstänkte mördaren – den karismatiske konstnären Ashton ”Ash” Archer. Ash ber om Lilas hjälp och hon kan inte säga nej.

Ash och Lilas utredning leder dem in i en farligt liten exklusiv grupp av människor där ovärderliga antikviteter köps, avyttras, spelas bort och stjäls. Här är det helt andra regler och värderingar som råder. Snart förstår både Lila och Ashton att det du äger är den du är, och det du åtrår blir till en dödlig besatthet.

Det  är en usel bok. Dialogen är urtöntig, Ash är för mycket alfahanne och alla karaktärer är tråkigt endimensionella. Speciellt ondingen Jai som svär hela tiden och kallar alla för bitch. Läs den inte!

Jag gav boken en stjärna på Goodreads. Jag fick boken av en f.d kollega som råkat få två exemplar av den.

2 thoughts on “En riktig skitbok!

  1. bam skriver:

    Den ser skittråkig ut också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *