För mycket av allt

img_37591

Under Sanna Brådings framgångsrika och mycket aktiva yta finns en känslighet som har lett henne in på destruktiva flyktvägar i livet. Hon har kämpat mot anorexi, bulimi och olika missbruk i långa perioder. 2008 dömdes Sanna till fängelse för narkotikabrott och i och med det tog hennes liv en ny riktning. Från att ha nått botten har hon lyckats vända sina smärtsamma erfarenheter till något konstruktivt som hon nu bygger vidare på. Sanna Bråding är idag en insiktsfull person som är väl värd att lyssna noga på och den här självbiografin kommer att vara till stor hjälp för många med liknande läggning och erfarenheter.Genom att dela med sig av sina egna erfarenheter vill hon ge stöd och mod till andra. Dels genom att visa på att det faktiskt inte behöver vara hopplöst hur mörkt det än verkar, dels genom att sprida insikten om att det faktiskt finns andra människor som kan nå och hjälpa en.

Jag lyssnade på boken via Storytel och det var Sanna Bråding själv som var uppläsare. Boken var intressant och lättlyssnad. Hon har verkligen inte haft det lätt. Men jag tycker att den skulle ha redigerats lite mer. Det känns ibland som att Bråding säger emot sig själv.

Den är i vart fall väl värd en läsning eller lyssning. Thorsten Flinck nämns i samband med Ett hål i mitt hjärta. Jag har ju nyss fått hem hans självbiografi Kom och skratta åt Lilleputt så det ska bli intressant att läsa vad han skriver.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *