Tematrio: Titelkänslor

tematrio

Veckans uppdrag från Lyran:

Både i böckerna och irl träffar jag just nu många människor vars känslor är stegrade till max. Det inspirerade  till veckans tema som är känslor i titeln. Berätta om tre romaner som har ett känsloord med i titeln!

 1. Lyckan, kärleken och meningen med livet – Elizabeth Gilbert. Är en bok som jag inte alls tycket om. Jag blev bara irriterad på den! Absolut inget för mig. 
 2. Lycka! En handbok i konsten att leva – Skrivet utifrån ett samtal med Dalai Lama & Desmond Tutu. Jag har fått den som rec.ex, men har inte läst den än. Snart ska den dock bli läst!
 3. Lyckan är en sällsam fågel – Anna Gavalda Författaren har varit en favorit men den här tog det halv boken innan jag kom in i den, Sedan var den så bra som hennes böcker kan vara rolig, tänkvärd och sorglig. Men Hjärtat i vår vänskap läste jag aldrig ut.

4 thoughts on “Tematrio: Titelkänslor

 1. Boklysten skriver:

  Kul med ett tema i temat och ännu roligare att det är en positiv känsla. Tror att det ofta är lättare att hitta negativa känsloord.

  • Cinnamon skriver:

   Jag kom på Lyckan är en sällsam fågel och då kom jag på att jag hade ett rec.ex av Lycka! En handbok i konsten att leva så då fortsatte jag på lycka. Var lite sugen på att fuska och göra fler tematrios. 🙂

 2. Marie skriver:

  Snygg lycko-trio!
  Jag håller med Boklysten. Hade lättare att hitta böcker med sorg i titeln än med glädje/lycka.

 3. C.R.M. Nilsson skriver:

  Inte läst någon av dessa. Anna Gavalda är dock en författare jag vill läsa mer av.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *