Vi är en

Sextonåriga Grace och Tippy är sammanvuxna tvillingar, förenade vid höften. De delar bokstavligt talat allt. De är två individer med egna känslor, rädslor och hemligheter, men ändå en. När familjen inte längre har råd med privatundervisning måste tvillingarna för första gången börja i en vanlig skola. Hierarkierna är stenhårda och korridorerna fyllda av nyfikna blickar, elaka viskningar och rykten. Men för första gången kan de skaffa riktiga vänner, och kanske till och med snudda vid något som tidigare varit otänkbart – den stora kärleken.

Det är Grace som är berättaren.  Vi får möta tvillingarna Grace och Tippy men också deras lillasyster som kallas Dragon. Familjen får vända på varenda öre för att få allt att gå ihop. Men det gör det inte till slut. Det är en familj som har det jobbigt många olika plan.

Boken är skriven med prosalyrik. Den var riktigt bra och jag gav den 4 stjärnor på Goodreads. Jag läste och lyssnade på boken via Storytel.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *