Läsa i helgen?

Det är ju redan lördag innan det här inlägget kommer upp. Igår var jag hela kvällen hos bror och Mya. Vädret var helt underbart och vi var ute i trädgården och lekte med The och Thor. Sedan blev det årets första grillning  som åts ute på altanen.

Resten av helgen har jag inte några planer. Sambon har jour och planerat arbete i helgen så jag kommer nog mest att vara hemma. Förhoppningsvis kommer jag att läsa en massa, men risken är stor att jag fastnar på youtube och kollar på en massa booktubevideos.

Jag hoppas hinna lyssna klart på Geekerella av Ashley Poston och läsa ut Den som ger av Mats I Lundgren. Naturligtvis hoppas jag hinna påbörja något mer också som kanske Yxmannen av Ray Celestin eller Visuell drog av Maria Ahlin och Ulrika Stigberg.

 

  

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *