Vilken överraskning!

Jag har alltid trott att Meg Cabots Queen of Babbleserie inte är för mig. Jag började bara lyssna på Queen of Babble eftersom jag behövde ett Q till mitt A-Z readathon. Men oj vad överraskad jag blev!

Lizzie Nichols har precis har avslutat sina studier i modehistorik eller  hon trodde att hon avslutat studierna. Det visar sig att hon helt missat att hon ska skriva en uppsats på 50 sidor! Lizzie ska ju åka till London till sin distanspojkvän Andrew. Hon väljer att åka ändå och hoppas att kanske hinna skriva uppsatsen där.

Men Lizzie upptäcker snabbt att det är något som inte stämmer med Andrew. Han bor hemma hos sina föräldrar och arbetar inte alls som lärare som  hon trott. Tydligen har han berättat för sina bröder att hon är en tjockis, men Lizzie har gått ner 10 kg sedan de sågs sist.

Men det blir ännu värre när hon förstår att Andrew jobbar som servitör från 11-23 nästan varje dag men att han ändå får A-kassa. Naturligtvis klampar Lizzie i klaveret när hon följer med honom till arbetsförmedlingen. Lizzie förstår att hon inte kan stanna kvar hos honom utan sticker iväg till Frankrike där hennes bästa vän Shari jobbar på sin kille Chaz bästa väns vingård. På tåget dit berättar hon om alla sina sorger och bedrövelser för vad hon tror är en total främling.  Naturligtvis är han Jean-Luc eller Luke, Chaz bästa vän..

Jag skrattade högt flera gånger och gillade verkligen boken. Uppläsaren Kadushin Ilyana var helt otroligt bra! Älskade Lizzies ordbajsande och hennes stora hjärta. Jag kommer absolut att fortsätta med serien. De två andra delarna heter Queen of Babble in the Big City och Queen of Babble Gets Hitched. Jag lyssnade på boken genom Storytel och gav den fyra stjärnor på Goodreads.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *