Sjukt otäck!

När en av Sarah och Angus enäggstvillingdöttrar dör i en tragisk olycka bestämmer de sig för att flytta till en avlägsen skotsk ö för att få ordning på sitt liv. Men så hävdar plötsligt deras överlevande dotter Kristie att de tagit fel på hennes identitet och att hon faktiskt är Lydia.

De vet att en av deras döttrar lever men vilken?

Det är en så obehaglig bok där en inte kan tro på varken Angus eller Sarah. Båda har sina hemligheter och skäl till hur historien berättas. Ena stunden tror jag på Sarah för att i nästa stund tro på Sarah. När det visar sig att hunden har ändrat sitt beteende blir jag ännu mer förvirrad.

S.K Tremayne är en pseudonym för Scott Thomas som också har en annan pseudonym som Tom Knox. Jag läser gärna fler böcker av honom.

Boken fick fyra stjärnor på Goodreads och lästes under Nellons bokbloggs Läs-a-lot 2017.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *