En smakbit på søndag: Tangodrottningen

Denna smakbit kommer från kapitel 13 i Tangodrottningen av Akli Tadjer. Jag har precis återupptagit läsningen efter några veckors uppehåll.

Jag går på autopilot sedan en vecka tillbaka. På eftermiddagarna går jag och hälsar på Diego. På kvällarna har jag mina kurser, till middag tar jag ett ägg eller en yoghurt, ibland glömmer jag helt att äta. Nätterna är värst, då kommer minnet av Yan tillbaka som en bumerang. Åtskilliga gånger har jag försökt komma ihåg någon enda kille som jag har saknat lika mycket, men jag kommer inte på en enda.  

Fler smakbitar hittat ni oss Flukten fra virkelighen. 

2 thoughts on “En smakbit på søndag: Tangodrottningen

  1. Lena skriver:

    Tangodrottningen gillade jag jättemycket.

    • Cinnamon skriver:

      Kul! Jag har inte kommit in i den riktigt. Har bara läst korta stunder och med uppehåll på flera dagar. Hoppas på bättring från min sida. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *