En smakebit på søndag: The Hate U Give

Veckan har verkligen bjudit på både gott och ont. I tisdags råkade en av mina elever ut för en olycka på fritids som gjorde att hon bröt lårbenet. Det var hemskt att sitta med henne i väntan på att hennes pappa och ambulansen skulle komma. Stackarn hade ju så ont. I torsdags var vi med och budade på ett hus och vann budgivningen så i fredags skrev vi på. Men nu ska allt fixas med banken också så jag ropar inte hej ännu.
Jag fyllde ju år i onsdags och igår  blev jag firad av mamma, pappa, bror, Mya, Theo, Thor och Y. Av sambon hade jag fått ett presentkort på Adlibris och det fick jag av bror, Mya, Theo & Thor också.  Får se vilka böcker som får flytta hem till mig.


Veckans smakbit kommer från The Hate You Give av Angie Thomas.  Från sidan 31:

Fler smakbitar hittar ni hos Flukten fra virkeligheten.

8 thoughts on “En smakebit på søndag: The Hate U Give

 1. Monika skriver:

  Har sett den här boken lite överallt den senaste tiden. Skulle kunna vara något för mig.

  Grattis i efterskott!

 2. Boklysten skriver:

  Den boken känner jag inte till. Tack för smakbiten!

 3. tack för smakbiten!

 4. Lena skriver:

  Ingen författare och bok jag känner till. Tack för smakbiten.

 5. Marie Eggimann skriver:

  Tack för smakebiten. Oj vilken vecka, synd tösen men va kul med huset. Hoppas kommande vecka blir lugnare.

 6. A ROOM OF MY OWN skriver:

  spännande med nytt hus.
  tack för spännande smakebit!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *