The Pastures of Heaven

The Pastures of Heaven består av tolv noveller som . Alla har det gemensamt att de utspelar sig på et ställe som heter The Pastures of Heaven. Det är olika personers historier som berättas och det är inte en speciellt lycklig bok. Men den är så otroligt välskriven och jag älskar teinbecks språk och sät att beskriva människor och platser. Det är helt magiskt! Älskar också att alla novellerna har det gemensamt att en man som flyttar till platsen, Burt Muroe, är med i alla noveller och han eller hans familj är någon slags katalysator till alla stora händelser.

Vissa av berättelserna är tragiska medan andra är roliga. Alla slutar dock mer eller mindre olyckligt. Boken är mycket kort med sina knappt 200 sidor men den innehåller så mycket. Jag gav den fem stjärnor på Goodreads och John Steinbeck fortsätter att vara en av mina favoritförfattare.

The Pastures of Heaven var den första boken som gavs ut av John Steinbeck. Den första han skrev var Cup of Gold och To A God Unknown påbörjades innan denna men skrevs klart efter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.