Förrädare

Före detta Säpoagenten Nicholas Warg återvänder hem efter sex år som legosoldat för det ökända företaget Blackwater. Han ska hjälpa en vän med ett jobb och få loss pengar  han desperat behöver för att kunna dra sig tillbaka och leva i fred. Men i Sverigen går allt snart snett. Nicholas dras in i en härva där inte bara hans eget liv hotas – även nationens intressen står på spel.
Samtidigt kommer frilansjournalisten Lova hem till sin son och villan på Ekerö efter en slitig arbetsdag. Allt hon vill ha är lite lugn och ro.
Istället blir det en natt som ställer hennes tillvaro på ända. Lova är snart delaktig i händelser som flyttar henne tillbaka till den tid då hon själv var verksam inom Säpo – tillbaka till Nocholas Warg, mannen hon lovat sig själv att aldrig mer behöva se.

Jag lyssnade på boken när jag åkte till och från jobbet under några dagar och läste de sista 100 sidorna. Stefan Sauk var uppläsare och gjorde ett bra jobb. Men jag var inte så förtjust i boken. Jag gillade ingen av karaktärerna, handlingen eller sättet den var skriven på.

Jag kommer inte att läsa fler i serien. Boken fick två stjärnor på Goodreads.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *