Ruin and Rising

Det är svårt att säga något om den tredje delen i Grishatrilogin utan att spoila för mycket. Men läs vidare på egen risk. Huvudstaden har fallit. Det är the Darling som styr Ravka med hjälp av sin mörka magi. Alina själv verkar ha förlorat sin magiska krafter. Hon måste hitta den Morozovas tredje främjare (amplifier) Eldfågeln om hon ska ha någon chans alls mot the Darkling. Men att använda den kan betyda slutet på henne själv eller den hon håller kärast.

Jag har inte precis varit något större fan av den här serien. Den är okej, men inte mycket mer. Men den här sista boken och avslutningen gör att detta blir min favoritbok i serien. Detta trots att det inte slutade riktigt som jag hade hoppats.

Jag gav boken fyra stjärnor på Goodreads. Tre kändes för lite ,  men egentligen känns fyra för mycket så 3,5 är närmare sanningen. Jag kommer inte läsa fler av Leigh Bardugos böcker. Jag klickar inte riktigt med hennes sätta att skriva.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.