Veckans topplista v.23 – Böcker jag vill läsa i sommar

veckans-topplista

Veckans topplista handlar idag om böckerna vi vill läsa i sommar. Kan vara de nya som släpps under sommaren, eller de som redan finns hemma och som du ser fram emot att läsa under varma sommardagar (eller nätter). Det är som vanligt Johanna från Johannas deckarhörna som håller i veckans topplista.

På min lista finns en nyhet och några hyllvärmare:

 1. Falco – Mons Kallentoft & Anna Karolina . Har älskat de tidigare delarna och är nyfiken på hur det kommer att funka med en ny författare.
 2. Giganternas fall – Ken Follet. Första delen i en serie som jag borde ha startat för länge sedan.
 3. Queen of Shadows – Sarah J Maas. Den fjärde delen i Throne of Glass. Vill verkligen läsa vidare i serien.
 4. Drood – Dan Simmons. Har haft den oläst hur länge som helst.
 5. Vi mot er – Fredrik Backman. Älskade Björnstad och vill verkligen läsa denna. Är dock sugen på att läsa om Björnstad först.

5 thoughts on “Veckans topplista v.23 – Böcker jag vill läsa i sommar

 1. Bokdamen skriver:

  Fredrik Backman vill jag läsa fler böcker av. Har bland annat Björnstad serien och Vi mot er kvar att läsa.

 2. Mösstanten skriver:

  Björnstad har jag hört mycket om och vill nog läsa i första hand av Backman.

 3. inte läst någon, tack för tips.

 4. A ROOM OF MY OWN skriver:

  Ken Follett skulle en kanske läsa har jag tänkt ibland. Kallentoft tycker jag är ganska rå

 5. Annette skriver:

  Björnstad var verkligen bra, även Vi mot er. Jag hoppas att den tredje och avslutande delen kommer snart. Jag är också helt fast i Sarah J Maas’ serie Glastronen och skall också läsa Queen of Shadows. Vad märkligt att omslagen på våra böcker är olika, trots att det är samma titel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.